Rețelele neurale se dezvoltă într-un ritm rapid. Mai ieri, rețeaua neurală Midjorney genera imagini care necesitau o revizuire serioasă, iar astăzi calitatea acestora este uneori comparabilă cu cea a unei fotografii sau a unei lucrări artistice desenate de un pictor. Cu ajutorul inteligenței artificiale este acum posibil să se scrie articole, să se creeze imagini în diferite stiluri, să se traducă texte dintr-o limbă în alta. Așadar, de ce să nu profitați de inteligența artificială în activitatea dumneavoastră?

Specialiștii VADSTUDIO vă povestesc despre rețele neurale utile care pot fi folosite la lucru sau în afaceri în Moldova.

DeepL

Rețeaua neurală DeepL nu numai că traduce texte și documente, ci și corectează automat traducerea pentru a-i păstra sensul. Rețeaua neurală este capabilă să țină cont de stilul textului și poate alege sinonime pentru cuvintele deja traduse. Textul aferent va fi, de asemenea, corectat pentru a reflecta modificările.

Pe lângă traducere, DeepL oferă și o funcție de editare: corectarea erorilor, selectarea unor formulări mai bune în stilul ales. Această funcție este disponibilă deocamdată doar în limbile engleză și germană.

VaceAI

Rețeaua neurală VaceAI oferă un set mare de instrumente pentru lucrul cu imagini. Cu ajutorul ei puteți îmbunătăți calitatea imaginii sau puteți genera una nouă prin solicitarea textuală, puteți retușa o fotografie, elimina fundalul și zgomotul, restaura fotografii vechi și chiar crea o fotografie pentru pașaport.

Puteți efectua 3 operațiuni gratuit. Restul funcțiilor sunt disponibile pe bază de abonament.

Synthesia.IO

Această rețea neurală este capabilă să exprime natural textul scris în chenar, transformându-l într-un videoclip. Cu ajutorul dictorului AI puteți crea videoclipuri pentru rețelele de socializare, știri vocale sau anunțuri.

Synthesia.IO suportă peste 120 de limbi de voice-over, inclusiv română și rusă. Videoclipul final este trimis pe e-mail.

Mubert

Rețeaua neurală Mubert este capabilă să genereze muzică pentru YouTube prin interogare de text sau după unul dintre următoarele criterii: gen, dispoziție, temă. Muzica generată este fără licență și fără drepturi de autor, deci poate fi folosită în orice scop, inclusiv în scopuri comerciale.

Piesele nu pot fi numite compoziții cu drepturi depline, dar sunt potrivite ca muzică de fundal pentru videoclipuri și alte conținuturi.

Perplexity

Această rețea neurală se aseamănă cu faimosul ChatGPT, dar nu este un generator de text, ci un robot de căutare. Pe lângă faptul că răspunde la o interogare, rețeaua neurală va furniza și linkuri către surse care pot fi accesate direct din răspuns.

Lui Perplexity i se pot cere sfaturi privind grădinăritul, bucătăria, alegerea unui calculator și a unei cărți interesante. În viitor, motoarele de căutare vor folosi probabil același model de căutare, extrăgând punctele principale din articole și oferind utilizatorului cel mai relevant răspuns.

SlidesAI

Rețeaua neurală SlidesAI vă permite să creați prezentări pornind de la text, pe care SlidesAI îl fragmentează în slide-uri. SlidesAI selectează, de asemenea, imaginile pentru prezentare. Utilizatorul trebuie doar să îmbunătățească proiectul pentru a îndeplini cerințele necesare.

Sunt disponibile atât șabloane plătite, cât și gratuite.

Davinchi

Rețeaua neurală Davinchi este un instrument practic pentru creatorii de conținut, bloggeri, scriitori. Rețeaua neurală este capabilă să creeze texte SEO, descrieri de produse, texte artistice, precum și să genereze imagini de înaltă rezoluție. Există o funcție de vocalizare a textului cu ajutorul AI.

Este necesară înregistrarea pentru a lucra, unele funcții sunt plătite.

Evenlabs.io

Rețeaua neurală Evenlabs.io oferă mai multe opțiuni pentru a lucra cu dublajele. Aceasta poate dubla videoclipuri dintr-o limbă în alta, poate converti textul în vorbire și poate redubla videoclipuri. Puteți alege dintr-o bibliotecă mare de voci artificiale sau vă puteți clona propria voce.

Evenlabs.io este o resursă utilă pentru cei care înregistrează cărți audio sau podcast-uri, precum și pentru cei care creează conținut video atât pentru platforma YouTube, cât și pentru propriul site web.

Aplicațiile AI pot economisi semnificativ timp în pregătirea unei prezentări, crearea unui videoclip, scrierea unui articol pe blog. Folosiți aceste instrumente utile în activitatea dumneavoastră și obțineți un avantaj față de concurenți.

Implementarea rețelelor neurale a devenit o parte importantă a activității echipei VADSTUDIO, specializată în promovarea site-urilor SEO și PR digital în Moldova. Experții noștri folosesc în mod activ rețelele neurale pentru o analiză mai precisă a comportamentului utilizatorilor, pentru optimizarea textelor, crearea postărilor și desfășurarea promoțiilor.

Astfel, integrăm în mod activ rețelele neurale în operațiunile noastre pentru a le oferi clienților noștri nu numai un nivel ridicat de promovare SEO, ci și cele mai eficiente și creative strategii de marketing de conținut posibile.